Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دردین مبین اسلام عملی مورد مقبول خداند متعال خواهد بود که برای رضای اوانجام شود.عملی که با نیت جلب خشنودی خداوند انجام پذیرفته است دارای ارزش وثواب بوده ودر این دنیا مشمول رحمت الهی خواهد شد.ازدواج نیز به عنوان یکی ازاعمالی است که خداوند متعال آن را برای آرامش در زندگی انسان قرارداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دین اسلام ازدواج را پیوندی مقدس دانسته که انجام آن ثواب اخروی عظیمی را به ارمغان می آورد.

 مدیرکل ورزش وجوانان استان چهارمحال وبختیاری اظهارداشت:ازدواج یکی از بهترین نیازهای آدمی است که دین مقدس اسلام به آن اهمیت فراوانی داده است وآن را از بهترین سنت های دینی شمرده که مایه برکات بی شماری است واز نظر قرآن کریم ازدواج مایه آرامش روح وروان آدمی است.

حمید کریمی افزود:ازدواج به زن و مرد آرامش می بخشد و آنـان را از انحراف و رفتارهای جنسی پرخطر و غیر اخلاقی باز می دارد.

وی با بیان اینکه انتخاب همسر از مهمترین تصمیمات فرد در زندگی است زیرا آینده فرد را رقم می زند خاطرنشان کرد: جوانان بایدبراساس معیارهای اصولی، منطقی همسر آینده خـود را شناسـایی و انتخـاب نمایند.

کریمی با اشاره به اینکه در جامعه امروزی با توجه به مسائل اقتصادی جوانان تمایلی به ازدواج ندارند تصیح کرد:بی رغبتی جوانان به مقوله ازدواج می تواند منشا بسیاری از آسیب ها و نگرانی ها در جامعه شودکه خود یکی ازمهم ترین مسائل دربه تاخیر افتادن امر ازدواج جوانان است.

وی سختگیری های عجیب وغریب دختران،پررنگ شدن روابط آزاد وبی تعهدی جوانان،تغییر جایگاه زن ومرد درخانواده،ترس از مسولیت پذیری را ازمهم ترین دلایل بالا رفتن سن ازدواج بیان کرد.

ازدواج نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده

مدرس ومشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگارآریا در شهرکرد بیان کرد:ازدواج ازنظر اسلام پیمان مقدسی است که برقراری آن براساس مقررات،آداب ورسوم،تشریفات،سنن وقوانین خاصی صورت می گیرد.

وی ازدواج را نخستین سنگ بنای تشکیل خانواه خواند وافزود:ارضای غریزه جنسی،تولید وبقای نسل،تکمیل وتکامل انسان،پاک دامنی وعفاف دارای آثارونتایج بسیاری است.

رفیعی هدف از ازدواج هم برای مرد وهم زن را پاسخ مثبت دادن به سنت الهی وتولید نسل عنوان نمود.

وی عوامل اجتماعی،اقتصادی وفرهنگی را ازدلایل بالا رفتن سن ازدواج بیان کرد.

زیر بار ازدواج نرفتن از زبان جوانان

م.ر-دانشجوی 33 ساله ای که به خبرنگار آریا می گوید:ازدواج کردن این روزها مشکل شده واز طرفی خانواده ها سختگیر تر و دختران پر توقع تر، پس عاقلانه است که امروزه با توجه به این مسائل واز طرفی مسئله اقتصاد تن به ازدواج نداد وهمچنان اکتفا کرد به دوستی های مجازی چرا که مسولیتی برعهده نیست وهر موقع بخواهی می توان به این دوستی خاتمه داد.

پ.ک 27 ساله در پاسخ سوال ما که چرا تابه حال ازدواج نکرده است گفت:در این دوره خارج از مسئله اقتصادی به کدام پسر می توانم اعتماد کنم که بعد از ازدواج به من وفادار خواهد بود و هیچ دوست مجازی ندارد.آیا مرد زندگی من می تواند آینده من را تامین کند در حدی که بتوانیم زندگی خود را بگذرانیم یا نه؟وقتی مدام این سوالات را در ذهن خود مرور می کنم ترجیح می دهم تنها بمانم ودر خانه پدر باشم تا اینکه ازدواج کنم وبعد از چند ماه با طلاق به خانه پدر بازگردم.

ح.ب 29 ساله گفت ازدواج چیزی جز شکست نیست چرا که در سن 22 سالگی عقد کردم واز زمانی که با همسرم وارد دانشگاه شدیم اخلاقش به کل تغییر کرد ودختری پر توقع شد.مدام به مهمانی های شبانه با دوستانش می رفت ومن برایش اهمیتی نداشتم گویا من زن او شده بودم واو مرد من.کم کم خسته شدم وتصمیم به جدایی گرفتم هنوز هم دارم مهریه اش را می دهم.توصیه به جوانان می کنم که به هیچ وجه ازدواج نکنند چرا که ازدواج چیزی جز دردسر نیست.

به گزارش آریا مسولیت پذیری ومبانی اعتقادی جوانان،ترویج ازدواج وازدواج های دانشجویی،واگذاری مسکن به جوانان،ایجاد اشتغال پایدار وگسترش مراکز مشاوره تخصصی ازدواج را می توان از راه کارهای آسان سازی ازدواج عنوان نمود.

صیادی -خبرنگار آریا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ازدواج عاقلانه ایجاد اشتغال پایدار مراکز مشاوره تخصصی تولید نسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود

مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون درباره اهمیت توجه به بحث جوانی جمعیت گفت: جمعیت را باید جوان نگه داشت هر چند که نوع این جوان نگه داشتن کار کارشناسی می‌طلبد و در تمام دنیا کارشناسان و جمعیت شناسان شرایط جمعیتشان را بررسی می‌کنند و براساس شرایط جامعه سیاست گذاری صحیح انجام می‌دهند. الان شاهد هستیم که خیلی کشور‌های اسکاندیناوی و حتی کشوری مثل ژاپن نیروی کار جوان ندارد و از دیگر کشور‌ها وارد می‌کند.

وی با اشاره به تهدیدات میانسالی جمعیت گفت: شما خود صندوق‌های بازنشستگی را در نظر بگیرید، چقدرجوان باید کار کنند تا درآمدزایی برای این صندوق‌ها شود، البته قطعا دوستان کارشناس بهتر و شیواتر دراین زمینه صحبت می‌کنند، اما ما هم باید در نظر داشته باشیم که جامعه را به سمت فرزندآوری ترغیب کنیم.

رجبی با اشاره به سیاست‌های تشویقی فرزندآوری گفت: سالهاست سیاست‌هایی مثل امکانات برای ازدواج از وام تا دیگر کمک‌ها و اعطای زمین و خودرو و دیگر وام‌ها برای فرزندآوری شروع شده که البته اینها هم باید شرایطش تسهیل شود، وگرنه همه می‌دانند که فرزندآوری درسنین بالا شیرینی جوانی را ندارد و آدم کسل و سندار دیگر حوصله بچه داری ندارد.

وی با تأکید بر اهمیت مسکن برای جوانان گفت: شاید بتوانم بگویم که مسکن حتی از کار هم واجب تر است، چون زوجی که خیالشان از مسکن راحت باشد با هر کاری هم که شده زندگی شان را نگه می‌دارند و چرخش را می‌چرخانند و فرزنددار می‌شوند.

وی با بیان اینکه ازدواج و فرزندآوری به افراد تشخص اجتماعی و حتی بین خانواده و اقوام عزت می‌دهد، گفت: ضروری است که کشورمان را جوان نگه داریم، مثل الان که جامعه جوانی داریم و همین جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ما در ایران و سطح دنیا شده اند.

رجبی در ادامه اظهار داشت: توجه به فعالیت‌های هنری برای ترغیب جوانان به فرزندآوری از فیلم و مستند و سریال تا ایجاد شعار‌های مختلف می‌تواند گرایش آنها را افزایش دهد، فرزندآوری یک عمل خداپسندانه و در دین هم سفارش بسیار شده است. امیدواریم شرایط هر سال نسبت به قبل راحتتر باشد بهرحال هر نسلی نسبت به نسل قبلی راحتتر زندگی کرده و این تجربه به ما ثابت شده است.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • بانوی کبدی کار استان همدان در اردوی تیم ملی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • ازدواج آسان راه حل مسئله جوانی جمعیت است
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر